Vlucht Amsterdam Valencia

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Valencia
van 157 €*

Vlucht Amsterdam - Valencia (AMS - VAL) – Boek nu voordelige tickets van Amsterdam naar Valencia

Boek nu een vlucht Amsterdam - Valencia (AMS - VAL). Stap in op Amsterdam Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland en u bent onmiddellijk in de Spaanse stad Valencia.

Veelzijdigheid in Valencia

Valencia is een veelzijdige stad. U kunt genieten van een zonsondergang aan de Middellandse Zee, maar ook een romantische wandeling maken langs de Turiarivier. U kunt oude gebouwen bezichtigen zoals het gotische gebouw La Sonja de la Seda, maar ook moderne gebouwen zoals het architectonische pareltje “Ciudad de las Artes y Ciencias“. In dat laatste gebouw is een wetenschapsmuseum, een IMAX-theater, het grootste aquarium van Europa en heel wat exposities en parken te vinden.

Eén groot openluchtmuseum

Eigenlijk valt er overal wel wat te zien in Valencia. Loop bijvoorbeeld maar eens rond in de wijk Eixample. Deze hele wijk bestaat uit weidse straten met mooie tuinen en huizen met art nouveau-architectuur. Kortom, u kunt overal in deze wijk iets moois en interessants vinden. En ’s avonds geniet u van paella (die u gewoon op straat kan kopen) en het speciale drankje Aqua de Valencia. Boek nu uw vlucht Amsterdam - Valencia en laat u verrassen.

Vandaag
14°C / C
Maandag
15°C / C
Dinsdag
15°C / C
Woensdag
15°C / C