Flyg Verona

Boka nu billigt på Lufthansa

Göteborg - Verona
från 1854 SEK*
Erbjudande hitta

Flyg Verona, Italien - beställ billiga biljetter och flyg till Verona (VRN).

Flyg Verona, Italien (VRN). Boka nu och njut av en trevlig resa till Verona med Lufthansa. Utnyttja våra fördelaktiga priser på flygbiljetter och boka din semester- eller helgresa till Verona med Lufthansa. Upplev den gamla kulturstaden Verona, en av de viktigaste turistorterna i nordöstra Italien. Passa på att besöka Veronas operahus, shower och marknader och inte minst Arena di Verona, den romerska amfiteatern. Verona har ett fantastiskt läge vid Adigefloden i närheten av Gardasjön. Missa inte våra erbjudanden på resor till Verona. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

I dag
C / C
Tisdag
C / C
Onsdag
10°C / C
Torsdag
C / C

Discover Verona

Barcelona

från Stockholm

Rundresa

Economy Class

från 1061 SEK*
Málaga

från Stockholm

Rundresa

Economy Class

från 1212 SEK*
Bologna

från Stockholm

Rundresa

Economy Class

från 1247 SEK*

Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Verona, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Verona med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Verona billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.