Flyg USA

Boka nu billigt på Lufthansa

Jonkoping - New York
från 4036 SEK*Fler flygningar till USA

Även om du inte planerar en resa till USA, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Flyg USA - resa från Sverige till Amerika

Billiga flyg USA Njut av våra konkurrenskraftiga priser på flyg till USA. Letar du efter en weekendresa, en rundtur eller en resupplevelse man aldrig kommer att glömma? Amerika har massor att erbjuda och Lufthansa tar dig dit! Låt dig frestas av en weekendresa till New York med shopping, promenader i Central Park och utsikt från den berömda Empire State Building. Ta med familjen till Florida och besök Disney World med Musse Pigg och Kalle Anka - aktiviteter barnen kommer att minnas länge. Med vänner, familj eller partner, San Francisco, Miami, Washington och Boston har otaliga utbud av attraktioner för alla smaker. Boka en flygresa till en av USAs städer idag och utnyttja våra prisvärda biljetter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till USA med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till USA billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.