Flyg Stockholm

Boka nu billigt på Lufthansa

Erbjudande hitta

Flyg Stockholm, Sverige - beställ billiga biljetter

Flyg Stockholm (STO), Sverige. Boka din semester- eller helgresa med Lufthansa till Stockholm. Promenera i Gamla stan med dess smala kullerstensgator, små kaféer, konstgallerior och butiker. Upplev Stockholms många grönområden och inte minst vattnet. Närheten till Stockholms skärgård gör att du lätt kan ta dig ut på en idyllisk ö och uppleva svensk skärgård på sitt bästa. Besök Stockholms många muséer eller koppla av på ett kafé på Söder. Missa inte våra erbjudanden på resor till Stockholm. Boka nu och njut av en trevlig resa till Stockholm med Lufthansa. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

I dag
C / -3°C
Fredag
C / -5°C
Lørdag
C / -1°C
Søndag
C / C

Discover Stockholm

Geneve

från Göteborg

Rundresa

Economy

från 903 SEK*
Wien

från Stockholm

Rundresa

Economy

från 1214 SEK*
Zürich

från Göteborg

Rundresa

Economy

från 1245 SEK*

Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Stockholm, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Stockholm med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Stockholm billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.