Flyg San Francisco

Boka billigt på Lufthansa

Jonkoping
San Francisco
från 5383 SEK*
Hitta erbjudande

Flyg San Francisco med A380, USA - flyg billigt till San Francisco (SFO)

Boka flyg San Francisco (SFO). Hitta billiga flygerbjudanden från Stockholm eller Göteborg till den fantastiska amerikanska staden San Francisco. San Francisco är den perfekta staden för en spännande semester och för att uppleva en fantastisk kultur. Se häpnadsväckande sevärdheter som The Golden Gate Bridge och Alcatraz. Med Lufthansa blir din semester oförglömlig. Boka billiga flygbiljetter nu och njut av denna fantastiska stad. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

I dag
16°C / 12°C
Onsdag
19°C / 13°C
Torsdag
20°C / 14°C
Fredag
22°C / 14°C

Discover San Francisco

Toronto

från Stockholm

Rundresa

Economy

från 3371 SEK*
Philadelphia

från Göteborg

Rundresa

Economy

från 3641 SEK*
Chicago

från Göteborg

Rundresa

Economy

från 3668 SEK*

Upptäck världen med Lufthansa

Även om du inte planerar en resa till San Francisco, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i världen, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Boka om

Du kan boka om dina biljetter upp till en timme innan avgång online eller med mobila biljetter som bokats på lufthansa.com.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriv ut ditt-boardingkort eller skicka den tilldin mobiltelefon.

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansas flaggskepp är början på en ny era i ert resande-. Tystare, mer utrymme och komfort i alla klasser.

Boka ditt flyg till San Francisco med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till San Francisco billigt med Lufthansa och flyg direkt eller via våra hubbar i Frankfurt och München eller med någon av våra partners. Upptäck världens mest spännande destinationer. Vill du veta mer? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.