Flyg Marseille

Boka nu billigt på Lufthansa

Göteborg - Marseille
från 1610 SEK*
Erbjudande hitta

Flyg Marseille (MRS) - flyg billigt till Marseille, Frankrike

Hitta billiga flygerbjudanden från Stockholm eller Göteborg till den franska pärlan Marseille. Flyg Marseille (MRS), Frankrike. Marseille är den perfekta staden för en weekend- eller shoppingresa. Se häpnadsväckande sevärdheter som den gamla hamnen och Phare de Sainte Marie. Med Lufthansa blir din semester oförglömlig. Boka billiga flygbiljetter nu och njut av denna fantastiska stad. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

I dag
11°C / C
Tisdag
10°C / C
Onsdag
C / C
Torsdag
C / C

Discover Marseille

Barcelona

från Stockholm

Rundresa

Economy Class

från 1061 SEK*
Málaga

från Stockholm

Rundresa

Economy Class

från 1212 SEK*
Bologna

från Stockholm

Rundresa

Economy Class

från 1247 SEK*

Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Marseille, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Marseille med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Marseille billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.