Flyg Lyon

Boka nu billigt på Lufthansa

Göteborg - Lyon
från 1018 SEK*

Flyg Lyon (LYS) - boka billiga flyg och flyg till Lyon, Frankrike

Njut av våra prisvärda flyg Lyon (LYS), Frankrike. Lufthansa tar dig till Frankrikes näst största stad, Lyon, som ligger precis där Rhone-floden och Saone-floden flyter samman. Kvällspromenera i Lyon och gå till Pont de Palais de Justice och upplev utsikten över den belysta staden på kvällen. Besök den spännande arkeologiska parken och se Frankrikes största arkeologiska samlingar i Lyons Musée Gallo-Romains. Staden är även en av de stora kulinariska orterna i Frankrike där restauranger och caféer tävlar om din uppmärksamhet. När det gäller shopping har Lyon också allt att erbjuda med sina stora butikskedjor och internationella urval. Boka en resa till Lyon idag och ta fördel av våra prisvärda biljetter. Förutom resor till Lyon erbjuder Lufthansa flyg till många andra platser i världen. Njut av exotiska resmål, boka en city weekend och ta del av kulturella evenemang och shopping eller besök vänner och familj. Lufthansa tar dig dit du vill.

I dag
C / C
Måndag
C / C
Tisdag
C / C
Onsdag
C / C

Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Lyon, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Lyon med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Lyon billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.