Flyg Italien

Boka nu billigt på Lufthansa

Göteborg - Rom
från 1368 SEK*

Fler flygningar till Italien

Även om du inte planerar en resa till Italien, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Flyg Italien - resa från Sverige till Italien

Billiga flyg Italien Njut av våra prisvärda flyg till Italien. Upplev pasta, pizza, vin och fotboll av högsta nivå. Italien bjuder på allt från kultur till storstadsupplevelser! Italiens huvudstad Rom bjuder på fantastiska kvarlevor av historien; Colosseum, Forum Romanum och Vatikanstaten är bara början. Det är svårt att motstå den italienska charmen i städer som Florens, Siena, Pisa med flera. Sicilien är ett av de mest spännande resmålen i Italien just nu. Runt ön finns fantastiska stränder och städerna, t ex Palermo, har allt du kan önska dig. Kanske lockar också en långhelg i Milano med försklassig shopping och design? Boka en flygresa till en av Italiens städer idag och utnyttja våra billiga biljetter. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Italien med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Italien billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.