Flyg Hongkong

Boka billigt på Lufthansa

Göteborg
Hongkong
från 5705 SEK*
Hitta erbjudande

Flyg Hong Kong (HKG) - flyg billigt till Hong Kong

Flyg Hong Kong (HKG). Hitta billiga flygerbjudanden från Stockholm eller Göteborg till den mest fascinerande staden vid Sydkinesiska havet, Hong Kong. Hong Kong är den perfekta staden för en långhelg eller shoppingresa. Se häpnadsväckande sevärdheter som det moderna Disney Land och Tian Tan Buddha på Lantau Island. Med Lufthansa blir din semester oförglömlig. Boka billiga flygbiljetter nu och njut av denna fantastiska stad. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

I dag
26°C / 25°C
Tisdag
26°C / 25°C
Onsdag
26°C / 25°C
Torsdag
26°C / 24°C


Upptäck världen med Lufthansa

Även om du inte planerar en resa till Hongkong, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i världen, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Boka om

Du kan boka om dina biljetter upp till en timme innan avgång online eller med mobila biljetter som bokats på lufthansa.com.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriv ut ditt-boardingkort eller skicka den tilldin mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Hongkong med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Hongkong billigt med Lufthansa och flyg direkt eller via våra hubbar i Frankfurt och München eller med någon av våra partners. Upptäck världens mest spännande destinationer. Vill du veta mer? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.