Flyg Frankfurt

Boka nu billigt på Lufthansa

Stockholm
Frankfurt
från 1673 SEK*
Erbjudande hitta

Flyg Frankfurt, Tyskland - Boka billiga flyg till Frankfurt (FRA)

Flyg Frankfurt (FRA), Tyskland. Utnyttja vårt erbjudande på resor till Frankfurt. Flyg från Stockholm eller Göteborg för endast. Boka din resa med Lufthansa för en oförglömlig semester i. Njut av en helg i Frankfurt, besök gamla stan, vandra mellan skyskraporna eller prova en typisk cider på en uteservering nära floden Main. Missa inte vårt erbjudande på flygbiljetter till Frankfurt. Beställ nu och njut av en behaglig resa med Lufthansa. Billiga flyg från Stockholm eller Göteborg: Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

I dag
27°C / 12°C
Lørdag
25°C / 13°C
Søndag
27°C / 13°C
Måndag
22°C / 15°C

Discover Frankfurt

Geneve

från Göteborg

Rundresa

Economy

från 910 SEK*
Zürich

från Göteborg

Rundresa

Economy

från 1256 SEK*
Wien

från Stockholm

Rundresa

Economy

från 1228 SEK*

Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Frankfurt, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansa flaggskepp representerar början på en ny era i flygresor. Tystare, mer utrymme och komfort i alla klasser.

Boka ditt flyg till Frankfurt med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Frankfurt billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.