Flyg Florens

Boka nu billigt på Lufthansa

Stockholm - Florens
från 1501 SEK*

Flyg Florens (FLR) - beställ billiga biljetter och flyg till Florens, Italien

Flyg Florens (FLR), Italien. Utnyttja vårt erbjudande på resor till Florens. Flyg från Stockholm eller Göteborg. Boka din resa med Lufthansa för en semester i Florens. Njut av en helg i Florens, besök Uffizi-galleriet där du hittar verken av Michelangelo och andra kända konstnärer, hyr en bil och kör runt i det vackra Toskana eller njut av en härlig middag från det italienska köket. Missa inte vårt erbjudande på flygbiljetter till Florens. Beställ nu och njut av en behaglig resa med Lufthansa. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

I dag
12°C / C
Onsdag
13°C / C
Torsdag
10°C / C
Fredag
11°C / C

Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Florens, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Florens med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Florens billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.