Flyg Faro

Boka billigt på Lufthansa

Stockholm
Faro
från 1015 SEK*
Hitta erbjudande

Boka billiga flyg Faro (FAO)

Boka flyg Faro (FAO)! Faro ligger i den populära regionen Algarve i södra Portugal. Hit åker turister för att sola och bada på någon av de populära stränderna. Faro som är Portugals sydligaste stad har ett behagligt klimat året runt och riktig soligt och varmt på sommaren. Faro är också populärt för sin vackra natur och rika djurliv. I naturparken Ria Formosa samlas miljontals fåglar i den unika miljön. Faro är den största staden i Algarve, men är trots det ingen storstad. Med sin rika historia har Faro många intressanta byggnader och gamla ruiner. Besök till exempel katedralen i Faro. Flyg Faro (FAO) till låga priser med Lufthansa.

I dag
23°C / 18°C
Onsdag
23°C / 19°C
Torsdag
22°C / 16°C
Fredag
18°C / 16°C

Discover Faro

Palma

från Göteborg

Rundresa

Economy

från 979 SEK*
Málaga

från Stockholm

Rundresa

Economy

från 1019 SEK*
Barcelona

från Stockholm

Rundresa

Economy

från 1020 SEK*

Upptäck världen med Lufthansa

Även om du inte planerar en resa till Faro, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i världen, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Boka om

Du kan boka om dina biljetter upp till en timme innan avgång online eller med mobila biljetter som bokats på lufthansa.com.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriv ut ditt-boardingkort eller skicka den tilldin mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Faro med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Faro billigt med Lufthansa och flyg direkt eller via våra hubbar i Frankfurt och München eller med någon av våra partners. Upptäck världens mest spännande destinationer. Vill du veta mer? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.