Flyg Boston

Boka nu billigt på Lufthansa

Göteborg
Boston
från 3672 SEK*
Erbjudande hitta

Flyg Boston (BOS) - boka billiga flyg och flyg till Boston, USA

Njut av våra prisvärda flyg Boston (BOS), USA. Låt Lufthansa ta dig till USA och staden där Red Sox baseball är sporten nummer ett, Boston. Ta en tur på Frihetsstigen som är en röd linje som löper genom stora delar av Boston. Där du hittar några av de viktigaste monumenten och platserna. Börja inne i den vackra parken Boston common i hjärtat av Boston. Du hittar mysiga kvarter med typiska brunstenshus alldeles intill bländande skyskrapor i finansdistriktet. Korsa trevliga och välkomnande shoppinggator, som t ex Newbury Street, och möts av den råa och industriella hamnstaden som liknar de brittiska hamnarna. Efter en lång dags promenerande är det dags för baseball, beers och bars! Boka en resa till Boston idag och ta fordel av våra billiga biljetter. Förutom resor till Boston erbjuder Lufthansa flyg till många andra platser i världen. Njut av exotiska resmål, boka en city weekend och ta del av kulturella evenemang och shopping eller besök vänner och familj. Lufthansa tar dig dit du vill.

I dag
14°C / C
Måndag
16°C / C
Tisdag
18°C / C
Onsdag
11°C / 10°C

Discover Boston

Philadelphia

från Stockholm

Rundresa

Economy

från 3189 SEK*
Washington D.C.

från Stockholm

Rundresa

Economy

från 3535 SEK*
Toronto

från Göteborg

Rundresa

Economy

från 3486 SEK*

Fler flygningar till

Även om du inte planerar en resa till Boston, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Boston med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Boston billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.