Flyg Bologna

Boka nu billigt på Lufthansa

Stockholm - Bologna
från 1250 SEK*

Flyg Bologna (BLQ), Italien - boka billiga flyg till Bologna

Flyg Bologna (BLQ), Italien. Förutom resor till Bologna erbjuder Lufthansa flyg till många andra platser i världen. Njut av exotiska resmål, boka en city weekend och ta del av kulturella evenemang och shopping eller besök vänner och familj. Lufthansa tar dig dit du vill. Flyg Bologna- billiga flyg till Bologna Njut av våra prisvärda flyg till Bologna. Lufthansa tar dig till centrala Norditalien och den vackra gamla kulturstaden Bologna. Piazza Maggiore är mittpunkten för rundturer i Bologna. På torget står den berömda Neptun-fontänen från 1566 och i närheten hittar du Bolognas rådhus och den stora San Petronio-kyrkan. Inom universitetsområdet finns flera olika museer och åker du därifrån in till centrum finner du huvuddelen av Bolognas butiker med massor av shoppingmöjligheter. Besök några av de otaliga restaurangerna och njut av ett glas med genuint italiensk vin. Boka en resa till Bologna idag och ta fördel av våra prisvärda biljetter.

I dag
13°C / C
Fredag
15°C / C
Lørdag
C / C
Søndag
C / C


Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Bologna, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Bologna med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Bologna billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.