Flyg Ankara

Boka nu billigt på Lufthansa

Göteborg - Ankara
från 1398 SEK*

Flyg Ankara (ANK) - beställ billiga biljetter och flyg till Ankara.

Flyg Ankara (ANK). Boka din semester- eller helgresa till Ankara med Lufthansa. Utforska det historiska citadellet, den äldsta delen av Ankara, med sin traditionella arkitektur och vackra områden. Njut av mat och dryck vid en av de många restaurangerna eller kaféerna innanför murarna. Besök någon av Ankaras många museer och arkeologiska platser. Upplev staden med dess mångfald av moskéer, parker och monument. Här finns goda shoppingmöjligheter, och mest spännande är de gamla butikerna i Çıkrıkçılar Yokuşu, där du kan hitta bland annat traditionella tyger och handgjorda produkter. Missa inte våra erbjudanden på resor till Ankara. Boka nu och njut av en trevlig resa till Ankara med Lufthansa. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

I dag
C / -3°C
Onsdag
C / C
Torsdag
C / C
Fredag
C / -3°C

Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Ankara, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Ankara med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Ankara billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.