Bilete de avion Timişoara

BookingBuddy Lufthansa

Vezi oferta

Bilete avion Timişoara (TSR) - rezervări bilete ieftine spre Timişoara

Profitați de tarifele noastre avantajoase la zborurile către Timişoara. Bilete avion Timişoara (TSR). Timișoara este un oraș bogat, cu multe obiective turistice, religioase, istorice și culturale. Puteți aduna amintiri valoroase vizitând Cetatea Timișoara, actualul oraș fiind construit pe ruinele acesteia, sau vizitând Catedrala Metropolitană, care este cel mai mare edificiu religios din oraș. Numeroasele muzee, printre care Muzeul Viorii sau Muzeul de Artă populară, parcurile minunate, vestitul pod Ștefan cel Mare, Ceasul Floral și Fântâna Punctelor Cardinale vor face din vizita dvs. o experiență de neuitat. Rezervați-vă chiar astăzi zborul spre Timișoara, cu Lufthansa, și profitați de tarifele noastre avantajoase!

Azi
C / -1°C
Marți
C / C
Miercuri
C / C
Joi
C / C

Explora Timişoara

Varşovia

de Bucureşti

Dus-întors

Economy Class

de la 160 €*
Budapesta

de Bucureşti

Dus-întors

Economy Class

de la 181 €*
Sibiu

de Bucureşti

Dus-întors

Economy Class

de la 189 €*

Alte curse către

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Timişoara Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.