Bilete de avion Cluj-Napoca

BookingBuddy Lufthansa

Vezi oferta

Bilete de avion Cluj-Napoca (CLJ) - rezervă bilete de avion ieftine spre Cluj

Bilete de avion Cluj-Napoca (CLJ). Bucură-te de ofertele Lufthansa şi zboară către Cluj-Napoca, un oraş încântător, situat în inima Transilvaniei, printre cele mai importante oraşe din România. Vizitează Biserica Sf. Mihail în Piaţa Unirii, unul dintre cele mai frumoase monumente în stil gotic din Transilvania. Nu rata Palatul Banffy, importantă rezidenţă a guvernatorilor Imperiului Austro-Ungar, construit între 1774-1775 şi recunoscut drept cel mai reprezentativ exemplu de stil baroc în Transilvania. Din 1951 a devenit sediul Muzeului Naţional de Artă din Cluj. Alte atracţii din Cluj-Napoca sunt: Dealul Cetăţuia, Bastionul Croitorului, Biserica Reformată. Rezervă-ti biletul de avion spre Cluj şi beneficiază de tarifele reduse de la Lufthansa!

Azi
C / C
Duminică
C / C
Luni
C / C
Marți
C / C

Explora Cluj-Napoca

Varşovia

de Bucureşti, Dus-întors

Economy Class

de la 160 €*
Budapesta

de Bucureşti, Dus-întors

Economy Class

de la 181 €*
Sibiu

de Bucureşti, Dus-întors

Economy Class

de la 189 €*

Alte curse către

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Cluj-Napoca Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.