Bilete de avion Bucureşti

BookingBuddy Lufthansa

Vezi oferta

Bilete avion Bucureşti (BUH), Portugalia - rezervări bilete ieftine spre Bucureşti

Bilete avion Bucureşti (BUH), Portugalia. Profitaţi de tarifele noastre avantajoase pentru zborurile spre Bucureşti. Bucureştiul aşteaptă să fie descoperit de dumneavoastră. O plimbare pe malurile râului Dâmboviţa, o zi relaxantă în parcul Cişmigiu sau o plimbare cu barca pe lacul Herăstrău vă vor încânta simţurile. Sau de ce nu, o vizită la Muzeul Satului sau în Grădina Botanică (cea mai mare din România, cu peste 10.000 de specii de plante). Fiind în Bucureşti, nu puteţi ocoli Ateneul Român, Teatrul Naţional sau Hanul Constantin Vodă. Rezervaţi-vă chiar astăzi zborul spre Bucureşti cu Lufthansa şi profitaţi de ofertele noastre avantajoase!

Azi
17°C / C
Duminică
C / -3°C
Luni
C / -4°C
Marți
C / C

Explora Bucureşti

Varşovia

de Bucureşti

Dus-întors

Economy Class

de la 158 €*
Budapesta

de Bucureşti

Dus-întors

Economy Class

de la 181 €*
Sibiu

de Bucureşti

Dus-întors

Economy Class

de la 189 €*

Alte curse către

Lufthansa vă oferă cele mai bune prețuri și oferte promotionale la bilete de avion. Fie că rezervați zboruri ieftine spre Europa, Africa, Asia sau spre America, noi vă transportăm spre destinația visată în cele mai bune condiții. Vă punem la dispoziție zboruri one way sau dus-întors, iar prețurile noastre includ intotdeauna taxele și impozitele, precum și mile din programul Miles & More.

Serviciul online Lufthansa

Rezervare provizorie

De acum înainte puteți efectua o rezervare provizorie a zborului dorit, având garanția tarifului, iar plata urmând a se efectua abia după 48 de ore.

Modificarea rezervării

De acum înainte, rezervările efectuate direct pe lufthansa.com se pot schimba online ulterior, până cel târziu cu 1 oră înainte de decolare.

Check-in online, cu selectarea locului

Faceți check-in confortabil online, alegeți-vă locul in avion și printați cartea de îmbarcare - începând cu 23 de ore înainte de decolare.

Rezervați zborul spre Bucureşti Lufthansa

Chiar dacă nu intenționați să călătoriți spre Amsterdam, Lufthansa deservește o mulțime de alte destinații în Europa, Africa, Asia sau America. Sau puteți călători spre destinații exotice și îndepartate. Aveți și posibilitatea de a călători într-un weekend de shopping, sau pur și simplu să vă vizitați prietenii sau familia. Aflați aici cât bagaj puteți lua cu dumneavostră în călătorie. Informați-vă despre la destinația aleasă sau împartășiți chiar dumneavoastră propriile impresii.