Flyreiser Porto

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Porto
fra 1826 NOK*

Porto flyreiser – reis til Porto (OPO)

Finn billige flyreiser til Porto. Porto er en av de eldste byene i Europa, og regnes som en del av verdensarven til UNESCO. En av byens mest kjente eksporter er portvin, som oprinnelig kommer fra denne portugisiske kystjuvelen. Skjem deg bort med en vandretur gjennom byens sentrum – Avenida dos Aliados – og nyt den flotte barokkinspirerte arkitekturen som ennå lever i dag. Fortsett turen oppover i byens bratte , men flotte terreng, og opplev en utsikt som du sjelden finner i andre byer. Besøk byens mange barer og restauranter, og ta deg til til å snakke med den gjestfrie lokalbefolkningen. Det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

I dag
15°C / C
Lørdag
13°C / C
Søndag
15°C / 11°C
Mandag
15°C / 10°C

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Porto, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Porto med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Porto billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.