Flyreiser Paris

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Paris
fra 1240 NOK*

Fly til Paris (PAR) – reis til Paris

Fly til Paris (PAR)! Paris er velkjent som "Kjærlighetens By". Reiserapportene er virkelig begeistret over attraksjoner som Champs-Élysées, slottet i Versailles og Notre Dame-katedralen. I reiserapportene hører vi at den franske maten er spesielt velsmakende og utsøkt. På restauranter finner du fristende retter, uansett hva din smakspreferanse er, fra haute cuisine til billige bistro-retter. Paris er også en by for moteinteresserte. Ifølge reiserapporter tilbyr byen ved Seinen både interessante steder og et utall motebutikker som selger plagg fra velkjente fashion firmaer. Utforsk Amélies fantastiske verden ved å følge i hennes fotspor!

I dag
C / C
Søndag
C / C
Mandag
10°C / C
Tirsdag
C / C

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Paris, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Paris med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Paris billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.