Flyreiser Oslo

Bestill fly med Lufthansa

Oslo flyreiser – reis til Oslo

Hvis man skal tro på det mange reiserapporter sier om Oslo, så er det især fjorden og dens beliggenhet som gjør byen til et attraktivt reisemål. Norges hovedstad har også mange viktige severdigheter å tilby. Blant de mest imponerende er uten tvil Gamlebyen (The Old Town) med de synlige fundamentene til middelalder-Oslos vegger, og fortet ved Akershus. Byens muséer er også hjem til mange attraksjoner: Frammuseet, Nasjonalgalleriet og Munch-museet tilbyr et fristende alternativ til å vandre rundt i byen. Reiserapportene kan også varmt anbefale Norsk Folkemuseum. Dette friluftsmuseet har renoverte bygninger fra hele Norge, og mange pene utstillinger, noe som gjør det til et eksepsjonelt stede å besøke. Dette er et sted som hele familien vil like. Reiserapportene vil også trekke frem den berømte utsikten fra Ekeberg over Oslo.

I dag
-4°C / -8°C
Lørdag
C / -2°C
Søndag
-1°C / -2°C
Mandag
-2°C / -7°C

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Oslo, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Oslo med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Oslo billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.