Flyreiser Moskva

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Moskva
fra 1595 NOK*

Fly til Moskva (MOW) – reis til Moskva

Fly til Moskva (MOW): Bestill nå billige flybilletter til Moskva. Den viktigste severdigheten og den mest imponerende bygningen av historisk relevanse i "den Heroiske Byen" er uten tvil Kremlin. Ifølge mange reiserapporter er den blant annet bopel til den russiske presidenten. En av de andre populære severdighetene er Red Square, som også inneholder Lenins Mausoleum. Andre severdigheter nevnt i reiserapportene våre er den røde St. Basil-katedralen med sitt utrolige tårn, og Frelseren Kristus-katedralen. Ferske reiserapporter sier at Gorky Park er en av de mest populære av de omtrent hundre parkene i Moskva. Denne parken finner du midt i byen ved Moskvaelven. Her er også, sammen med et utall andre severdigheter, en båtstasjon, barer, restauranter, kaféer og om vinteren, skøytebaner.

I dag
-6°C / -11°C
Fredag
-6°C / -10°C
Lørdag
-6°C / -11°C
Søndag
-5°C / -7°C

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Moskva, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Moskva med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Moskva billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.