Flyreiser Kairo

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Kairo
fra 3784 NOK*
Bestill flybilletter

Fly til Kairo (CAI) – reis til Kairo

Fly til Kairo (CAI)! Nyt en minneverdig ferie mens du lærer om den gamle verden og slapper av i solskinnet på Kairos mange strender Kairo har utviklet seg til "the Paris of the Nile", med flere shoppingdistrikter, som Gezira Island, og severdigheter i selve byen – for ikke å snakke om de utrolige historiske vidundere som finnes like utenfor byen. Her finner du Giza-pyramidene og sfinksen, og andre rester av Egypts utrolige forhistorie. Gå ikke glipp av Lufthansas gode tilbud, og nyt full service på flyreisen din til Kairo.

I dag
25°C / 11°C
Torsdag
25°C / 14°C
Fredag
26°C / 16°C
Lørdag
25°C / 13°C


Mer flyreiser til Africa

Selv om du ikke planlegger en tur til Kairo, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Kairo med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Kairo billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.