Flyreiser Caracas

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Caracas
fra 10454 NOK*
Bestill flybilletter

Caracas flyreiser – reis til Caracas (CCS)

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser til Caracas. Caracas – velkommen til Venezuelas hovedstad. Caracas er ikke bare den politiske, men også den kulturelle hovedstaden i Venezuela. Det har vært en by med store kulturelle aspirasjoner gjennom historiens forløp. Besøk Palace of the Academies eller the Federation Arch for å vitne dens effekt på venezuelansk kultur. Eller besøk Nasjonalteatret, gå en tur gjennom de livlige gatene i byen eller bare nyt en kald drink på en av byens mange kaféer. Caracas er en by du ikke bør gå glipp av hvis du vil på en eksotisk ferie.

I dag
22°C / 18°C
Søndag
24°C / 18°C
Mandag
20°C / 18°C
Tirsdag
25°C / 18°C


Mer flyreiser til South America

Selv om du ikke planlegger en tur til Caracas, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Caracas med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Caracas billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.