Flyreiser Buenos Aires

Bestill fly med Lufthansa

Oslo
Buenos Aires
fra 9058 NOK*
Bestill flybilletter

Fly til Buenos Aires (BUE) – reis til Buenos Aires

Fly til Buenos Aires (BUE) - bestill nå billige flybilletter til Buenos Aires. Buenos Aires – en spennende og livlig by som du har mange grunner til å besøke. Besøk det berømte Teatro Colón, eller Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires, eller oppdag de utrolige mulighetene som byen har å tilby. Enten med familie eller som nysgjerrig globetrotter, Buenos Aires vil ikke skuffe, men imponere deg ved enhver sjanse. Det er det kulturelle, kommersielle og politiske hjertet i Argentina, og bærer tittelen "Designens By", som byen har fått tildelt av UNESCO.

I dag
27°C / 21°C
Søndag
29°C / 20°C
Mandag
24°C / 13°C
Tirsdag
24°C / 13°C


Mer flyreiser til South America

Selv om du ikke planlegger en tur til Buenos Aires, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Buenos Aires med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Buenos Aires billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.