Flyreiser Bucharest

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Bucharest
fra 1431 NOK*
Bestill flybilletter

Bukarest flyreiser – reis til Bukarest (BUH)

Finn billige flyreiser til Bukarest. Oppdag Bukarest, Romanias hovedstad og største by. Kjent for sine brede avenyer og sine gloriøse Belle Epoque-bygninger har den fått kallenavnet ""Little Paris"". Ikke gå glipp av det utrolige Cantacuzino Palace, den historiske Revolution Square og Military Club. Benytt deg av Lufthansas gode tilbud og fly til Romanias hovedstad. Gå deg en tur langs Calea Victoriei, Bukarests eldste, mest sjarmerende og moteriktige gate, og la den historiske sjarmen til Bukarest fortrylle deg.

I dag
C / -2°C
Søndag
-2°C / -7°C
Mandag
-6°C / -10°C
Tirsdag
-9°C / -12°C

Ontdek Øst-Europa

Warszawa

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1233 NOK*
Krakow

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1234 NOK*
Praha

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1234 NOK*

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Bucharest, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Bucharest med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Bucharest billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.