Fly til Mumbai

Bestill fly med Lufthansa

Oslo
Mumbai
fra 4675 NOK*
Bestill flybilletter

Fly til Mumbai - billige flybilletter til Mumbai

Ikke gå glipp av Luftahansas gunstige priser på fly til Mumbai. Mumbai har rundt 15 millioner innbyggere og ligger på Indias vestkyst. Byen ligger på sju øyer som opprinnelig var bebodd av fiskerfolket Koli. Mumbai har en god økonomi grunnet at byen er Indias forretnings- og underholdningssentrum. Byen er hjem for Indias ekstremt produktive filmindustri, best kjent som Bollywood. Besøk Fort-området hvor den store gotiske Victoria Terminus og Gandhis gamle residens Mani Bhavan ligger. Opplev ulike markeder hvor du kan prute og shoppe gull, parfyme eller krydder. Nyt den indiske maten med lokale produkter, og ta turen over til øyen Elephanta Island som kan lokke uforglemmelige grotter. Et „must“ i Mumbai er å få med seg noen av de historiske templene. Bestill flyreisen til Mumbai i dag og dra fordel av våre billige flybilletter. Utenom turer til Mumbai, flyr Lufthansa til utrolig mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

I dag
32°C / 29°C
Mandag
31°C / 29°C
Tirsdag
31°C / 29°C
Onsdag
35°C / 29°C

Ontdek Asia

Delhi

fra Oslo

Rundtur

Economy

fra 4099 NOK*
Bangkok

fra Oslo

Rundtur

Economy

fra 4579 NOK*
Hongkong

fra Oslo

Rundtur

Economy

fra 4711 NOK*

Flere flyreiser til Asia

Selv om du ikke planlegger en tur til (bitte Platzhalter einbauen, sonst macht der text keinen Sinn), flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Utforsk skjønnheten i Europas rike kulturarv med våre ruter til Europa, spesielt til Tyskland som er mye verdsatt som en strålende by med levende og urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia for å oppdag krydder og farger av det asiatiske kontinentet. Slik kan reisende nyte en tur til eksotiske reisemål. Eller du kan bestille en weekend tur for å besøk venner eller familie. Finn ut her hvor mye bagasje du kan ta med deg.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller får dette sendt til din mobiltelefon.

Bestille flybillett til Mumbai med Lufthansa

Selv om du ikke planlegger en tur til Mumbai, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Utforsk skjønnheten i Europas rike kulturarv med våre ruter til Europa, spesielt til Tyskland som er mye verdsatt som en strålende by med levende og urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia for å oppdag krydder og farger av det asiatiske kontinentet. Slik kan reisende nyte en tur til eksotiske reisemål. Eller du kan bestille en weekend tur for å besøk venner eller familie. Finn ut her hvor mye bagasje du kan ta med deg.