Fly til Hongkong

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Hongkong
fra 4720 NOK*

Fly til Hongkong (HKG) - billige flybilletter til Hong Kong

Finn billige flyreiser til Hongkong. Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige flybilletter til Hongkong. Hongkong er i den sydlige delen av fastlands-Kina, omgitt av provinsen Guangdong. Hongkong har nærmere 6 millioner innbyggere, og byen er regnet som verdens travleste havneby. Med den perfekte blandingen av det tradisjonelle Kina og de moderne innslagene fra vesten, er Hong Kong verdt et besøk! Her kan du besøke templer, spise på nydelige restauranter, slappe av på luksuriøse spa, spille på casino eller shoppe. Hong Kong er kanskje Asias største shoppingmekka, så ikke glem å ha god plass i bagasjen, for du kommer til å fylle den opp. Bestill flyreisen til Hong Kong i dag og dra fordel av våre billige billetter. Utenom turer til Hongkong, flyr Lufthansa til utrolig mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

I dag
20°C / 19°C
Mandag
21°C / 19°C
Tirsdag
19°C / 19°C
Onsdag
21°C / 18°C

Mer flyreiser til Asia

Selv om du ikke planlegger en tur til Hongkong, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Hongkong med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Hongkong billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.