Fly til Delhi

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Delhi
fra 3641 NOK*

Fly til Delhi - billige flybilletter til Delhi

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser til Delhi. Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige priser på flybilletter til Delhi. Fly til kontrastenes by med Lufthansa. Byen tilbyr enorme parkområder, majestetiske bygninger, brede avenyer. Du vil også oppleve store forskjeller mellom rikdom og fattigdom. Besøk en av Delhis mest kjente monumenter „Bahá'í Temple“ i den sørlige Delhi blant grønne hager og fontener. Tempelet er formet som en lotusblomst og er svært spektakulært ved solnedgang når belysningen fra elven slås på. Humayun’s Tomb er et av Delhis landemerker, og er virkelig verdt et besøk! MaChandni Chowk er et av de eldste markedene i Delhi. Her får du kjøpt stoffer i meter og krydder i hekto fra tusenvis av små boder i hundrevis av trange smug. Stemningen er eksotisk, med flere omliggende templer og den mest kjente moskeen like i nærheten. Bestill flybillett til Dehli i dag og dra fordel av våre billige billetter. Utenom turer til Delhi, flyr Lufthansa til utrolig mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

I dag
24°C / 14°C
Søndag
24°C / 14°C
Mandag
23°C / 14°C
Tirsdag
20°C / 11°C

Mer flyreiser til Asia

Selv om du ikke planlegger en tur til Delhi, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Delhi med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Delhi billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.