Fly til Bangalore

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Bangalore
fra 6277 NOK*

Fly til Bangalore - billige flybilletter til Bangalore (BLR)

Bestill billige flybilletter til Bangalore. For naturelskere er berømte Cubbon Park, og Ulsoor-sjøen verdt et besøk. Bangalore er også et viktig sentrum for indisk klassisk musikk og dans. Her kan man få med seg fremføringer hele året, men Ramanavami- og Ganesha Chaturthi-festivalene er en spesiell opplevelse. Bangalore er dessuten berømt for sitt utrolige natteliv! Bestill flyreisen til Bangalore i dag og dra fordel av våre billige flybilletter. Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige priser på flybilletter til Bangalore. Indias hage – Bangalore – er hovedstad i delstaten Karnataka sør i India. La deg inspirere av fantastiske hager, museer, palasser, og templer. Opplev hovedattraksjonene Vidhana Soudha og delstatsadministrasjonen, som er prydet med fin dravidisk arkitektur. Utenom turer til Bangalore, flyr Lufthansa til utrolig mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

I dag
28°C / 21°C
Onsdag
28°C / 22°C
Torsdag
29°C / 21°C
Fredag
29°C / 20°C


Mer flyreiser til Asia

Selv om du ikke planlegger en tur til Bangalore, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Bangalore med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Bangalore billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.