Fly Tyskland

Bestill nå rimelige flybilletter med Lufthansa

Oslo
Frankfurt
fra 1390 NOK*
Bestill flybilletter

Ontdek Tyskland

Munchen

fra Oslo

Rundtur

Economy

fra 1143 NOK*
Düsseldorf

fra Oslo

Rundtur

Economy

fra 1205 NOK*
Berlin

fra Oslo

Rundtur

Economy

fra 1416 NOK*

Mer flyreiser til Tyskland

Selv om du ikke planlegger en tur til Tyskland, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Billige flybilletter til Tyskland

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Norge til Tyskland. Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige priser på flybilletter til Tyskland. Fly med Lufthansa til München, Køln, Hamburg og Berlin, eller kanskje Düsseldorf frister? Disse byene er ypperlige reisemål for en langhelg, De bavariske alper er glimrende for skientusiaster, og de gamle kongelige byene Heidelberg og Potsdam har en fascinerende historie med et mangfold av kultur. Frister det heller med skyskrapere og en amerikansk atmosfære, samtidig som bratwürsten ikke er langt unna, så er turen til Frankfurt verdt et besøk. Ikke glem at Tyskland også er et perfekt sted å tilbringe sommerferien. Sylt er et av de mest kjente og spennende sommerdestinasjoner for både tyskere og turister. Bestill flybilletten til en av Tyskland byer i dag og dra fordel av våre billige billetter.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Tyskland med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Tyskland billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.