Fly Tunis

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Tunis
fra 2617 NOK*
Bestill flybilletter

Fly Lufthansa til Tunis og føl ørkenvinden

Tunis ligger nær kysten i den nordlige delen av landet. Byen har rundt 700 000 innbyggere og fortsatt er sporene etter den franske kolonitiden svært synlige både i arkitektur og gastronomi. Tunis har en perfekt beliggenhet ved Middelhavet, og gamlebyen har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Her kan du gå deg vill i trange smug eller nyte folkelivet fra en byens mange fortausrestauranter. Fra Tunis er det heller ikke langt til den sagnomsuste, romerske byen Kartago hvor de godt bevarte ruinene vitner om en svunnen storhetstid. På Lufthansas hjemmeside kan du enkelt og raskt bestille billetter til Tunis.

I dag
18°C / 13°C
Onsdag
16°C / 11°C
Torsdag
18°C / C
Fredag
18°C / C


Mer flyreiser til Africa

Selv om du ikke planlegger en tur til Tunis, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Tunis med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Tunis billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.