Fly South America

Nyt gode tilbud på Lufthansa

Oslo - Buenos Aires
fra 8914 NOK*Flyturen til Sør-Amerika: Slapp av på den lange flyturen

Hvorfor ikke bestille flybilletter til et reisemål i Sør-Amerika med Lufthansa i dag og la eventyret begynne? Columbia og nabolandet Ecuador er vakre land der det alltid er vår, med vakre byer og torg fra kolonitiden høyt oppe i Andesfjellene.

Det gode liv høyt oppe i Andesfjellene

Den beste colombianske kaffen lages i dette området og er kjent blant kjennere verden over. Colombia (BOC) er det eneste landet i Sør-Amerika med strender både mot Stillehavet og Atlanterhavet. Andesfjellene strekker seg langs nesten hele vestkysten av Sør-Amerika, gjennom Peru, Bolivia og Chile. Her kan du utforske restene av Inka-kulturen, et stort imperium som ble kontrollert av mektige, gudelignende konger og strakk seg fra dagens Peru til Chile. Machu Picchu ligger høyt oppe i fjellene med de mest kjente ruinene fra den gamle Inka-sivilisasjonen. Enda høyere finner du Quito (UIO) i Ecuador, Cuzco (CUZ) i Peru og La Paz (LPB) i Bolivia, så du bør ikke ha problemer med å oppholde deg i høyden.

Regnskog og pampas: Sør-Amerikas landskap

Med Amazonas' regnskog og det meste av elveløpet er Brasil det største landet i Sør-Amerika. Her finner du også Rio de Janeiro (RIO). Ingen by på den sydlige halvkule har vært besøkt oftere av turister. Sukkertoppen, Copacabana og Kristusstatuen er noen av de verdenskjente severdighetene, i tillegg til karnevalet i Rio med den tøffe konkurransen mellom sambaskolene. Regnskogen i Amazonas er minst verd en dagstur for å se de flotte paradisfuglene og mate de beryktede pirayaene. Lenger sør kan du utforske Argentina og hovedstaden Buenos Aires (EZE). Buenos Aires og tango er to sider av samme sak. Tangoen utviklet seg i migrantmiljøene og på bordellene før 1900, da seks millioner immigranter fra Spania og Italia strømmet til byen. Hvis du ønsker å lære deg denne lidenskapelige og erotiske dansen, kan du få hjelp til de første trinnene ved en av de mange tangoskolene i Buenos Aires. Verdensmesterskapet i tango arrangeres årlig i byens mange danselokaler. Når du er i Argentina, bør du også oppleve pampaen, der de stolte gauchoene gjeter store kvegflokker. På sydspissen av Sør-Amerika finner du Tierra del Fuego – Ildlandet. Neste stopp da er Antarktis, og det var grunnen til at innbyggerne alltid brant bål her da de første europeiske eventyrerne seilte langs kysten av Kapp horn. Uansett hvor i Sør-Amerika du ønsker å reise, kan du fly dit komfortabelt med Lufthansa.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til South America med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til South America billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.