Fly Praha

Bestill fly med Lufthansa

Oslo
Praha
fra 1218 NOK*
Bestill flybilletter

Fly Lufthansa til Praha (PRG) nå

Praha er en av Europas aller vakreste byer. Med sin rike historie, flotte bygninger og trange gater er det mange grunner til å besøke Praha. Det er ikke for ingenting at byen ofte kalles Europas hjerte. Det er lite i dagens Praha som minner om kommunisttiden, og sentrum er pietetsfullt restaurert. Her kan du blant annet se velholdte bygninger fra barokken og renessansen. La livet gå sin skjeve gang mens du lytter til en gatemusikant på Karlsbroen, slukker tørsten med byens berømte øl eller besøker den berømte jødiske kirkegården. Bestill billetter hos Lufthansa i dag

I dag
C / -2°C
Torsdag
C / -3°C
Fredag
C / C
Lørdag
C / C

Ontdek Øst-Europa

Budapest

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1220 NOK*
Warszawa

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1222 NOK*
Krakow

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1224 NOK*

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Praha, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Praha med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Praha billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.