Fly North America

Nyt gode tilbud på Lufthansa

Stavanger
New York
fra 3106 NOK*
Bestill flybilletterFlyruter til Nord-Amerika: Fra Alaska til solfylte Texas

Hvis du ønsker å få en følelse av hvor enormt Nord-Amerika er, kan du starte med en Lufthansa-flyvning til Canada. Selv om du finner vanlig byliv i Ontario (ONT), Toronto (YYZ), Montreal (YUL) og Calgary (YYC), er det meste av Canada ødemark.

Nord-Amerika: Fra ingenmannsland til New York

Skjønnheten i den fransktalende Québec-regionen er ganske undervurdert, mens det franskinspirerte kjøkkenet er viden kjent på kontinentet. Det historiske sentrumet i Québec by er det eldste i Nord-Amerika. En reise fra det befolkede området i øst til Vancouver på stillehavskysten i provinsen British Columbia kan være ditt livs eventyr, men en reise fra kyst til kyst på vei gjennom den uberørte naturen kan også ta fire uker. En annen rute er sørover fra Toronto til Niagara Falls på grensen mellom Canada og USA (staten New York). I øst finner du New England med Boston (BOS) og New York City (JFK), men også endeløse sandstrender, bølgende grønne sletter og høye fjell med skimuligheter. Hvis du reiser vestover, kommer du til en annen undervurdert del av Nord-Amerika: Great Lakes-regionen. Med et område på ca. 250 000 kvadratkilometer og en femtedel av verdens ferskvannsreserver. er innsjøene en opplevelse av det sjeldne. Hvis du følger innsjøene, kommer du langt inn i Midtvesten, med Minnesota som den vestligste staten ved innsjøene. Detroit (DTW), Chicago (ORD), Milwaukee (MKE) og Cleveland (CLE) er de mest kjente byene ved De store sjøene. Et cruise er en morsom måte å utforske området på.

Amerikansk eventyr: On the road again

Ønsker du en road trip kan du ta Route 66 fra Chicago til Los Angeles (LAX) eller Appalachian Trail fra Maine i New England til Georgia helt i sør. Ta turen til New Orleans (MSY), det andre franskinspirerte området i Nord-Amerika, fest med lokalbefolkningen på Mardi Gras og nyt den berømte kreolske maten i Louisiana. Grand Canyon, Death Valley, San Francisco (SFO), Los Angeles (LAX) og Hollywood eller kanskje Las Vegas (LAS) og Mojave-ørkenen? Det finnes mange kjente reisemål sørvest og vest på det nordamerikanske kartet. I tillegg har du Monument Valley, The Rocky Mountains, Yosemite og Yellowstone Park, Joshua Tree og Arches National Par, og ennå har du ikke sett alt! Seattle (SEA), også kalt “Emerald City”, i nordvest, Portland (PDX) i Oregon, Silicon Valley sør for San Francisco og San Diego (SAN) på grensen mellom California og Mexico venter også på besøk. Når du bestemmer deg for å utforske Nord-Amerika, kommer du deg komfortabelt dit du skal med Lufthansa.

Mer flyreiser til North America

Selv om du ikke planlegger en tur til North America, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til North America med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til North America billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.