Fly Midtøsten

Nyt gode tilbud på Lufthansa

Bergen - Tel Aviv
fra 2603 NOK*



Fly Lufthansa til Midtøsten - Billige flybilletter

Lufthansa flyr til en rekke steder i Midtøsten. Dette interessante området mellom Asia, Europa og Afrika har en spennende blanding av kultur, natur og religioner. Her finner du strender, eksotiske handlemuligheter og alt fra det enkleste til det mest luksuriøse med tanke på mat og overnattingssteder. Ingen steder i verden har historien satt sine interessante spor så tydelig som her, og alt ligger til rette for et fantastisk opphold enten du ønsker å oppleve ørken, badeliv eller storby. Bestill billetter til Midtøsten i dag.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Midtøsten med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Midtøsten billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.