Fly Middle East

Nyt gode tilbud på Lufthansa

Oslo - Tel Aviv
fra 2574 NOK*
Bestill flybilletterFlyturen til Midtøsten: Sivilisasjonens vugge

Fly komfortabelt med Lufthansa for å utforske Midtøstens eksotiske severdigheter. Besøk storbyen Istanbul (IST) i Tyrkia for å oppleve det magiske livet på grensen mellom Europa og Asia, med Bosporos som skiller de to kontinentene.

Tidsreise i Anatolia

Istanbul har mange severdige attraksjoner som Topkapi-palasset og Hagia Sofia, bysantinske arkitektoniske mesterverk. Besøk fjellkjeden Kaçkar Dağları ved Svartehavet, et av Tyrkias mest spennende fjell for fotturer. I fjellregionen Anatolia kan du se menneskehetens eldste steinmonumenter – Göbekli Tepe-monolittene. Det antas at de ble oppført av jegere og sankere som bodde her for mer enn tolv tusen år siden. Det var her den neolittiske revolusjonen fant sted og landbruket ble født. Çatalhöyük, som med sine ni tusen år er verdens eldste by, ligger heller ikke langt unna. I dette området finner du også ruinene av Hattusa, hovedstaden i det en gang så mektige Hettitt-imperiet, kjent for verdens første skriftlige fredsavtale som ble inngått med Egypt i 1258 eller 1259 f.kr.

Nyt livet i Midtøsten

Fly til Jordan for sightseeing og shopping i verdensbyen Amman (AMM), og besøk noen av de mest berømte historiske monumentene i regionen. Petra i Wadi Musa, en hel by som er hugget inn i fjellet, er et av verdens nye syv underverker. I tillegg har du Israel (TLV), hvor energiske turister kan oppleve det fantastiske utelivet i Tel Aviv, vannsport i verdensklasse i Eilat eller fottur til fjellfortet Masada med utsikt over Dødehavet. Omans hovedstad Muskat (MCT) sør på Den arabiske halvøy ble kåret til «Capital of Arab Tourism» i 2012. Det er et paradis for deg som liker sightseeing og byr på alt fra spisse fjell og uberørte strender til yrende bymiljøer og antikke festninger. Utenfor bygrensene tilbyr sultandømmet mange uforglemmelige opplevelser, alt fra vannsport, delfincruise, huleekspedisjoner og ørkensafari til en rekke severdigheter som står på UNESCOs verdensarvliste som tar deg over 2000 år tilbake i tid. Omans mest berømte sønn er Sinbad sjøfareren, i alle fall om vi skal basere oss på Sjeherasads berømte fortelling fra Tusen og en natt. Finn flybilletter til Dubai (DXB), den sagnomsuste bystaten i De forente arabiske emirater. Dubai er best kjent for sin fantastiske arkitektur, som inkluderer Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Dubai har jobbet hardt for å posisjonere seg som en perfekt turistattraksjon. Mest berømt er den kunstige øygruppen Palm Jumeira. Bestill flybilletter til Midtøsten med Lufthansa og opplev sivilisasjonens vugge.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Middle East med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Middle East billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.