Fly Los Angeles

Bestill fly med Lufthansa

Bergen - Los Angeles
fra 3248 NOK*
Bestill flybilletter

Fly Los Angeles (LAX)- Gode tilbud til Englenes by

Los Angeles er solens by og et fantastisk reisemål hele året. Dette er en av USAs aller mest populære byer, og det er ikke uten grunn. Her finner du kunst og kultur og aktiviteter for mennesker i alle aldre. Opplev Hollywood og Beverly Hills. Møt Donald Duck, Mikke Mus og vennene deres i Disneyland. Eller nyt det yrende folkelivet mens du spiser verdens beste hamburger på en fortausrestaurant. Ønsker du litt mer aktivitet? Gjør som de innfødte og stå på rulleskøyter langs strandpromenaden, eller hvorfor ikke kaste seg ut i de herlige bølgene? Surfing er Californias nasjonalsport, og du vil raskt forstå hvorfor. Fly Los Angeles (LAX) - Lufthansa har alltid gode tilbud til Los Angeles. Bestill billetter i dag.

I dag
23°C / 16°C
Søndag
19°C / 15°C
Mandag
15°C / 11°C
Tirsdag
17°C / C


Mer flyreiser til North America

Selv om du ikke planlegger en tur til Los Angeles, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Los Angeles med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Los Angeles billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.