Fly Izmir

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Izmir
fra 2351 NOK*
Bestill flybilletter

Fly til Izmir (ADB) - Billig fly til Izmir

Fly til Izmir (ADB) - oppdag våre gunstige priser på flyreiser til Izmir. Finn billige flyreiser fra Oslo til den fantastiske tyrkiske byen Izmir. Izmir er den perfekte feriebyen og her får man oppleve en fantastisk kultur. Kemeralti-basaren og Agora er severdigheter som vil ta pusten fra deg, og med Ephesos like i nærheten. Med Lufthansa vil du få en uforglemmelig ferie. Så bestill din billige flybillett nå og nyt denne fantastiske byen.

I dag
12°C / 10°C
Mandag
14°C / C
Tirsdag
16°C / C
Onsdag
12°C / C

Ontdek Sør-Europa

Barcelona

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1233 NOK*
Roma

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1234 NOK*
Madrid

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1238 NOK*

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Izmir, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Izmir med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Izmir billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.