Fly Friedrichshafen

Bestill fly med Lufthansa

Fly Friedrichshafen - Book din flyreise i dag

Fryd deg over våre rimelige flyreiser i Europa. Friedrichshafen venter på deg! Du kan lære mye om historien til zeppelinerne i museet som ligger ved Bodensjøen. Det finnes også en del små luftskip (Zeppelin NT) som kan leies til omvisningsturer til og fra flyplassen. Friedrichshafen er også en by som kan tilby mye i form av kultur med sine yrende festivaler og konserter i løpet av året. Byen er også et perfekt utgangspunkt for sykkelentusiaster som vil oppleve den flotte naturen ved å sykle på de mange sykkelstiene som er anlagt rundt Bodensjøen. Bestill fly til Friedrichshafen (FDH) med Lufthansa i dag og dra fordeler av våre lave billettpriser.

I dag
C / C
Onsdag
C / C
Torsdag
C / C
Fredag
C / C


Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Friedrichshafen, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Friedrichshafen med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Friedrichshafen billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.