Fly Firenze

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Firenze
fra 1530 NOK*
Bestill flybilletter

Fly til Firenze - bestill billige billetter og fly til Firenze (FLR)

Bestill nå billige flybilletter til Firenze. Benytt deg av våre gode tilbud på reiser til Firenze. Bestill din reise med Lufthansa for ferien eller for en helg i Firenze. Nyt en helg i Firenze, besøk Uffizi-galleriet hvor du finner verkene til Michelangelo og andre kjente kunstnere, ta en biltur rundt i vakre Toscana eller nyt en herlig middag fra det italienske kjøkken. Ikke gå glipp av våre tilbud på flybilletter til Firenz. Bestill nå og nyt en behagelig reise med Lufthansa.

I dag
11°C / C
Søndag
C / -1°C
Mandag
-1°C / -4°C
Tirsdag
C / -5°C

Ontdek Sør-Europa

Roma

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1231 NOK*
Barcelona

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1233 NOK*
Paris

fra Oslo

Rundtur

Economy Class

fra 1235 NOK*

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Firenze, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Firenze med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Firenze billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.