Fly Europa

Flytilbudene til destinasjoner over hele verden

Oslo - Frankfurt
fra 1394 NOK*

Fly til Europa

Billige flybilletter til Europa

Finn billige flyreiser fra Norge til Europa. Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige priser på flybilletter til Europa. Fly med Lufthansa til Valencia, paellaens hjemby og en av Spanias skjulte perler. Omgivelsene byr på gylne sandstrender, førsteklasses golfbaner, og noe man ikke må gå glipp av er den fantastiske katedralen. Opplev Frankrike på sitt beste. Reis til Paris med et besøk i et av verdens mest kjente shopping gater, Champs-Élysées. Nyt den fantastiske usikten over Paris fra toppen av Eiffeltårnet. Nyt franske oster og viner langs de små gaterestaurantene. Eller frister det kanskje heller en tur til de Sveitsiske Alpene med øl, alpint og fantastisk natur? La Lufthansa ta deg til Europas ulike perler etter dine egne ønsker og opplevelsespreferanser! Bestill flyreisen til en av Europas byer i dag og dra fordel av våre billige billetter.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Europa med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Europa billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.