Fly Berlin

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Berlin
fra 1431 NOK*
Bestill flybilletter

Fly til Berlin (BER) – Fly til Berlin

Fly til Berlin (BER): Oppdag våre gunstige priser på flyreiser til Berlin. Den tyske hovedstaden er et av de hotteste stedene å reise til, og det er ikke rart! Dette er en by som pulserer av liv. Berlin tilbyr mange interessante besøkssteder. Her er noe for enhver smak, fra dyre butikker til den kunstneriske undergrunnsscenen, prisvinnende restauranter og autentiske, trendy barer. Du har selvfølgelig også alle turistattraksjonene som Brandenburger Tor, Schloss Bellevue og Radiotårnet, byens hemmelige emblem. Ta en gåtur i Berlins gater og sug til deg atmosfæren til en ekte verdensby. Forhør deg med de lokale! De kan anbefale plasser som virkelig er verdt å besøke. Book en reise til Berlin i dag og dra fordel av Lufthansas gunstige tilbud.

I dag
-3°C / -8°C
Mandag
-3°C / -9°C
Tirsdag
-4°C / -9°C
Onsdag
-7°C / -12°C


Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Berlin, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Berlin med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Berlin billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.