Fly Bastia

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Bastia
fra 4834 NOK*

Fly Bastia - Book din reise med oss!

Bestill din flyreise til Bastia med oss. Bastia ligger nordøst på øya Korsika og ble grunnlagt i det 14. århundre, og var hovedstad på øya inntil år 1791. Bastia er kjent for sin eksport av vin og håndtverk, samt for den godt bevarte bygningsmassen. Bastia er stedet for deg som ønsker å kombinere en behagelig ferie med gode matopplevelser, severdigheter og god drikke. Ta en spasertur langs havnen og se fortet som er bygd opp for å beskytte byen mot de mange urolige havstormene, eller nyt dagen med en spasertur i byen, der du kan oppleve mange av de gamle kirkene og kapellene. i byen. Du kan fly Bastia (BIA) rimelig med Lufthansa og dra nytte av våre lave priser i dag.

I dag
17°C / 12°C
Mandag
15°C / C
Tirsdag
13°C / 10°C
Onsdag
13°C / C

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Bastia, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Bastia med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Bastia billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.