Fly Barcelona

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Barcelona
fra 1241 NOK*

Fly til Barcelona (BCN) – bestill billige flyreiser til Barcelona

Fly til Barcelona (BCN): Bestill nå billige flybilletter til Barcelona. Besøk byen med den fantastiske arkitekturen av Gaudi, som Park Guell, Casa Milà og Casa Batlló, og selvfølgelig Sagrada Familia som enda ikke er ferdig. Ikke gå glipp av et måltid med tapas og sangria. Vandre langs Barcelonas havneområde eller slapp av på stranden. Nyt Lufthansas service på din flyreise til Barcelona.

I dag
17°C / C
Fredag
17°C / 10°C
Lørdag
11°C / C
Søndag
11°C / C

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Barcelona, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Barcelona med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Barcelona billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.