Fly Athen

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Athen
fra 1439 NOK*

Fly til Athen - bestill billige billetter og fly til Athen (ATH)

Bestill billige flybilletter til Athen fra Oslo. Besøk byen med utrolig historie, arkeologiske monumenter og en magisk kultur. Ikke gå glipp av Akropolis, en av verdens syv underverker. Athen er også et fint utgangspunkt for å besøke mange av de vakre greske øyene, eller du kan bare slappe av på en av Athens mange strender. Nyt Lufhansas service på din flyreise til Athen.

I dag
18°C / 11°C
Mandag
13°C / C
Tirsdag
12°C / C
Onsdag
C / C

Mer flyreiser til Europa

Selv om du ikke planlegger en tur til Athen, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Athen med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Athen billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.