Billige Flybilletter Asia

Nyt gode tilbud på Lufthansa

Oslo - Asia
fra 4823 NOK*
Bestill flybilletterFlyturen til Asia: En avslappende reise til Det fjerne østen

Opplev Asias fengslende skjønnhet og mangfold med en av Lufthansas mange avganger til regionen. Det største kontinentet på planeten: fra det iranske høylandet til de japanske øyene, fra Sibir i nord til de indonesiske øyene på den andre siden av ekvator.

Nyt solen i det sydlige Asia

Reis til Thailand – Asias fremste reisemål – for kulinariske opplevelser i Bangkoks (BKK) travle gater, og besøk unike attraksjoner som Det store palasset. Vil du more deg i solen, kan du reise sørover til de verdenskjente strandresortene Krabi og Phuket, hvor et yrende dyreliv (og uteliv) garanterer en ferieopplevelse i en klasse for seg. Nordover kan du se restene av de gamle Khmer-palassene i Kambodsja, med verdens største religiøse monument, det berømte Angkor Wat, som midtpunkt. India – nesten et kontinent i seg selv – er også en mangfoldig og variert opplevelse, fra Himalaya i nord til strendene i Goa i sør, for ikke å glemme junglene i hjertet av landet. I Sørøst-Asia finner du Bali (DPS), med skogkledde vulkanske fjell, strender og korallrev som gjør det til en drøm for eventyrere. Jakarta (JKT), som tidligere var hovedstaden i Indonesia, har vært en smeltedigel for javanesisk, malaysisk, kinesisk, indisk og europeisk kultur, noe som vises i den unike arkitekturen, språket og maten. Ønsker du en sterk kontrast til det naturskjønne Indonesia, kan du besøke de luksuriøse kjøpesentrene, hotellene og restaurantene i by- og øystaten Singapore (SIN).

Endeløse stepper og høyteknologiske byer

Øst på kontinentet finner du «Østens perle» – den tidligere britiske kolonien Hong Kong (HKG) – med imponerende skyskrapere, actionfylte fornøyelsesparker og livlige bygater som tar pusten fra deg. For de mest eventyrlystne kan megabyene sørøst i Kina være inngangsporten til det utstrakte kinesiske fastlandet, med sine vakre landskap som Yangtze-deltaet eller bambusskogene i Jiangsu-provinsen. Nord-Kina er mer enn Den kinesiske mur – bortenfor ligger Sentral-Asias frodige sletter som strekker seg fra Mongolia i sørøst til fjellene i Kaukasus i vest og den sibirske tundraen i nord. Historiske stoppesteder langs Silkeveien, som vakre Samarkand (SKD) i Usbekistan, er verdt et besøk. Utenfor kysten, lengst øst i Asia, finner du kystnasjonen Japan, med sin unike kulturelle blanding av høyteknologi og tradisjoner som går århundrer tilbake i tid. Tokyo (NRT) er berømt for sine tradisjonelle severdigheter, som Keiserpalasset og Meiji-tempelet. Men byen er også kjent for sin spesielle popkultur, med hele bydeler, som Akihabara, dedikert til manga, anime, cosplay og maid-kafeer. En handletur til Shibuya og en kveld for å se på livet i Roppongi anbefales på det sterkeste. Se kirsebærblomstfestivalen (Hanami) i sørvestre Okinawa (OKA,) eller besøk den gamle byen Kyoto (UKY) med sine mange historiske severdigheter, templer, helligdommer og slott. Bestill flybilletter til Asia med Lufthansa, og opplev dette fantastiske kontinentet med alle sansene.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Asia med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Asia billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.