Fly Africa

Nyt gode tilbud på Lufthansa

Oslo - Africa
fra 6602 NOK*

Flyturen din til Afrika: Et drømmereisemål for den eventyrlystne

Kjøp billetter til en av våre mange ruter til regionen og besøk Afrika, menneskehetens vugge. Besøk Nairobi (NBO) i Kenya for å se en av Afrikas kronjuveler – Serengeti-slettene i det verdenskjente naturreservatet Masai Nara, med løver, elefanter, geparder og giraffer.

Afrika: Fra Kairo til Cape Town

Se millioner av gnuer på sin årlige vandring gjennom Serengeti. Besøk Victoriafallene og Zambezi-elven (LVO) på grensen mellom Zambia og Zimbabwe. Kjenn adrenalinet stige med elverafting, strikkhopping eller i fly over fossen (ikke for dem med dårlig hjerte!). Sør-Afrika har noe for enhver smak: de som ønsker avslapping kan ta seg en rolig spasertur langs Cape Towns (CPT) gylne strender eller taubanen opp Table Mountain for en fantastisk utsikt til Kapp det gode håp. Et annet fint sted for avslapping på stranden er Durban (DUR) på østkysten, hvor surfere fra hele verden samler seg for den perfekte bølgen i Indiahavet. Mer eventyrlystne turister kan prøve seg på dykking med haier og strikkhopping – eller dra på safari i Kruger National Park (JNB), en av Afrikas siste ekte villmarker.

Afrika: Endeløse muligheter

Noen sier at Kamerun (DLA) på vestkysten av Afrika har alt som kontinentet byr på i ett enkelt land, fra frodige regnskoger på kysten til grenseområder av ørken i nord. Afrika er rett og slett et paradis for ferier i det fri, enten du liker sanboarding på de enorme sanddynene i Namibia (WDH), snorkling rundt Mauritius' (MRU) vakre korallrev, se etter gorillaer i Ugandas regnskoger (EBB) eller å kjøre med vannscooter utenfor den magiske krydderøya Zanzibar (DAR). Du kommer til å oppleve et kontinent uten sidestykke når det gjelder mangfold og vakker natur. Bestill flybilletter til ditt reisemål i Afrika med Lufthansa og nyt ferien.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Africa med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Africa billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.