Billige Flybilletter USA

Bestill nå rimelige flybilletter med Lufthansa

Stavanger
New York
fra 3090 NOK*
Bestill flybilletterMer flyreiser til USA

Selv om du ikke planlegger en tur til USA, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Billige flybilletter til Amerika

Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige priser på flybilletter til Amerika. Ser du etter en lang-weekend destinasjon, en rundreise eller en opplevelsesreise du aldri kommer til å glemme? I Amerika kan du oppleve det meste, og Lufthansa kan ta deg dit! La deg friste av en shopping-tur til New York, en tur i Central Park eller opplev utsikten fra den kjente Empire State Building. Ta med familien til Florida og møt Mikke Mus og Donald Duck i Disney World, og gjør aktiviteter barna vil huske resten av livet Enten det er det med venner, familie eller kjæreste, San Fransisco, Miami, Washington og Boston har og et uttallig utbud av attraksjoner, for enhver smak. Bestill flybilletten til en USA i dag og dra fordel av våre billige billetter.

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til USA med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til USA billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.