Vlucht Zagreb

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam
Zagreb
van 171 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets Zagreb (ZAG) - Stedentrip Zagreb

Boek vliegtickets Zagreb (ZAG) Kroatië met Lufthansa. Zagreb betovert met haar authentieke charme. Het hart van Gornji Grad, het historische deel, is het Sint-Marcusplein. De oude wijk Kapitol wordt gedomineerd door de 105 meter hoge torens van de kathedraal van Zagreb. Opmerkelijk is de 13e-eeuwse Toren van Lotrscak: elke dag om 12 uur wordt er een kanonskogel van afgevuurd! Zagreb telt vele musea met nationale en internationale kunstschatten: onder andere het Archeologisch Museum en het Mimara-museum. Uniek is het Museum of Broken Relationships: het is gewijd aan de tastbare overblijfselen van op de klippen gelopen relaties. Maar verken ook de omgeving van Zagreb: onder andere het natuurgebied Medvednica, met het kasteel Medvedgrad en de grot Veternica, is zeer de moeite waard.

Vandaag
C / C
Maandag
11°C / C
Dinsdag
11°C / C
Woensdag
15°C / C

Ontdek Zuid-Europa

Madrid

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 120 €*
Málaga

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 120 €*
Istanbul

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 139 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Zagreb, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Zagreb met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Zagreb goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.